Gość
Cześć nazywam się Terminator115 gram Magiem mam 80 poziom postaci i reputacje "niebieski przywódca" ale nie kupiłem eliksiru godności więc mam godność -600. Mam Święty Mag +1 (będę upał , ale na razie zbieram na coś ważnego) 43 profesja , Niebieski Magik +5 31 profesja , Czerwony Mag +1 25 profesja (on mi nie jest potrzebny) , Vulcano +1 23 profesja (też go będę upał) , Posejdon (nie mam na niego profesji). A więc ostatnio byłem w Rodzinie *BraZZeRS* powodem jej opuszczenia było to , że nie podobała mi się tam atmosfera , była bardzo oziębła i często się kłócili. Byłem też w fam ~Baccarat~ powodem jej opuszczenia był nieogarnięta Kraina Śmierci , dalej już nie pamiętam. Na nikim chciałbym się powołać , po prostu ta fam jest od 80 poziomu postaci , słyszałem , że jest ogarnięta Kraina Śmierci , że jest miła atmosfera i mam po prostu przeczucie "tak , czuję , że tu może być moje miejsce". Jestem Hubert , lubię śpiewać , słuchać muzyki , grać w NosTale XD itp. Powinniście o mnie wiedzieć , że moja mama i siostra jest często w domu , więc prosze nie przeklinajcie na ts3 ani na pisaniu famkowym. Dobrze powiedziałem wam wszystko co było w zakładce "Jak napisać podanko". Liczę o szybkie rozliczenie
Terminator115
Gość
A tak mam 12 lat.
Gość
Bardzo dobry , szybko nabije 10k wkładu.
Administrator
Okej podanie jest spoko tylko troche sp niedopracowane
ale myśle ze będzie lepiej popraw sp przynajmniej do +7 i
będzie git jestem na TAK
Gość
Czyli dodacie mnie?
Nowy użytkownik
Opisz jescze swój ekwipunek. Na razie jestem na TAK ;p
Gość
Mam na razie bardzo słabe eq rózga +4 u5 duszy utrwalony miotacz calvinas u5+3 utrwalony i szata mroku u 6 +5 odzyskałem tydzień temu to konto i zbieram kase.
Mówcie co chcecie ale mnie to przeraziło;d No niby fajne wszystko lecz styl pisania itp Ja jakbym pisał to gdzies na poczatku bym podal imie a nie pod koniec np xd I to troche dziwne 80 lvl i profki na poska nie masz, ja na 58 lvl mialem xd Co jak co ale na mnie nie licz, nie przekonuje mnie tooo... jestem na nie, wybacz
Gość
Po prostu nie mogłem chodzić pare miesięcy temu na LoD i dla tego nie mam joby na posa , Uper nie chcę na ciebie wpłynąć żebyś był na tak tylko chce Ci uświadomić dlaczego nie mam jb na posa. A styl pisania , wiem , kierowałem się "Jak Napisać Podanko" i na końcu było jakieś informacje o sobie.
Terminator115
Gość
Dobra są 3 osoby na tak i 1 na nie. 3:1
Nowy użytkownik
No dam ci szansę. Lecz na 2 raz postaraj się napisać lepsze podanko i masz u mnie wielki + za nieprzeklinanie 😉
Ostatnio edytowany przez MagKrzysiu (2014-04-13 21:22:42)
Administrator
! ZAMYKAM WĄTEK !